woensdag 27 september 2017

Agenda teQStiel-kunst

Ik heb een overzicht gemaakt van de tentoonstellingen waar het werk van een aantal teQStielers te zien is. Zet ze in uw agenda en ga genieten!


Kunstweekend Drimmelen
Op 7 en 8 oktober 2017 kunt u er weer op diverse locaties in de gemeente Drimmelen kunst bekijken.
De textielkunst van Christel Sins is te zien op de eerste verdieping van de Rabobank; Adelstraat 9 in Made. Entree gratis.

Delftste Atelierroute


In hetzelfde weekend is er ook de Delftse atelierroute. Petra Kooij exposeert op de eerste verdieping van het Kadmium, in de ruimte van Maakbaar; Agathaplein 4 in Delft (vlak bij Museum de Prinsenhof). Ook tijdens de Herfstsalon! Entree gratis.

Kijk op Kunst; kunstroute Geesteren - GelselaarIn de weekenden 30 september / 1 oktober en 7 / 8 oktober exposeert Jo Huijsman op locatie 2 in Gelselaar samen met fotografe Hanneke Terpstra.In deze expositie versterken de foto's en textiele kunst elkaar. Voor meer informatie kijk op de website van de kunstroute. Entree gratis.


Quilttentoonstelling Holland+ in Gorinchem


Van 18 tot en met 21 oktober is er in de Brede School Gildeplein in Gorinchem de tentoonstelling van de Lingelappers. Lingelapperslid en tevens teQStieler Hetty Jansen heeft daar ook een zestal werken hangen. Schepenstraat 1-5 in Gorinchem. Entree € 4,00.

Kijk ook 'ns op de website voor meer informatie over teQStiel!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten