woensdag 20 september 2017

Nieuw seizoen, nieuw thema

Een paar weken geleden kwam er vanuit teQStiel de vraag om ideeën te lanceren voor een nieuw Thema voor heet komende seizoen. Ja, daar laat je dan eens je gedachten over gaan. Er is zoveel leuks om uit te kiezen! De natuur is een thema wat mij erg aanspreekt.

Natuur en Rotterdam
Op dit moment werk ik voor de wonderkamer met het thema Rotterdam. Ik zou het leuk vinden om een nieuw thema te kunnen uitwerken met als invalshoek Rotterdam.
Natuur en Rotterdam is niet één, twee, drie voor de hand liggend. Alhoewel… Het Kralingse bos, de Rotte en niet te vergeten Trompenburg Tuinen en Arboretum. Trompenburg is een prachtige tuin met heel veel oude bomen, struiken en vaste planten, teveel om op te noemen. Een oase van sfeer en rust en dat vlak bij de A16!


Tot eind augustus stonden de begonia’s in het zonnetje. Eerlijk gezegd vond ik het altijd  een beetje ouderwetse plant maar daar kijk ik nu toch anders tegen aan. Wat zijn er veel verschillende soorten, zo mooi om te zien. Nooit geweten dat er ook eetbare soorten zijn. Ik heb ze geproefd en dat was nog best lekker ook, een beetje fris zurig.
Herfstfair
Komend weekend is er een leuke  Herfstfair. Mocht je in de buurt zijn, het is zeker de moeite waard! Voor meer informatie over de Herfstfair klik hier. Al met al heb ik hier volop inspiratie opgedaan. Nu alleen nog afwachten wat er uiteindelijk voor nieuw thema uit komt rollen.


Creatieve groet,
Marjoleine

2 opmerkingen:

Marjo Stoeckart-van den Bor zei

Rotterdam is voor mij de haven. Het water dat de lucht en de omgeving weerspiegelt. De natuur in en op het water. Oneindig veel mogelijkheden met Rotterdam. Veel plezier met het bedenken en er iets mee uitwerken.

Christel Sins-Camp zei

Mooi verhaal, Marjoleine! Dat had ik niet achter Rotterdam gezocht!

Een reactie posten